Доставка по Україні безкоштовна при замовленні від 10 000 грн

Зниження ціни на ехолот - картплоттер Lowrance HOOK2 5 TripleShot

10.01.2019

Ехолот-картплоттер Lowrance HOOK2-5 TripleShot за зниженою ціноюМи раді повідомити вас про суттєве зниження ціни на ехолот - картплоттер HOOK2 5 TripleShot від компанії Lowrance з п'ятидюймовим контрастним дисплеєм SolarMax та новим трансдьюсером TripleShot - три в одному, який забезпечує найширший промінь CHIRP, SideScan (боковий огляд) і DownScan (огляд під човном).

Дізнатись більше та купити Lowrance HOOK2-5 TripleShot.

Картплоттер - ехолот HOOK2 5 TripleShot підтримує карти C-Map, Navionics та інші, може бути врізаний в панель або встановлений на знімне кріплення в потрібному місці. Якщо необхідно отримати миттєвий доступ до будь-якої функції, її запуск можна запрограмувати на натискання однієї кнопки. Датчик ехолота може налаштовуватись автоматично, завдяки чому він забезпечує максимальну простоту знаходження риби. Датчик передає на дисплей відображення дна з високою деталізацією, відокремлює шуми від підводних об'єктів як під човном, так і по боках від нього.

Картплоттер - ехолот Lowrance HOOK2-5 TripleShot має GPS, може працювати на швидкостях до 90 км / год, використовує частоти 200 кГц (широкий промінь), а також 455/800 кГц (для сканування дна) з відповідною потужністю 200/500 Вт. Максимальна глибина на частоті 200 кГц - 152 метри, на частотах 455/800 кГц - 91 метр. Ехолот може експлуатуватись в зимовому режимі, записувати ехограми для подальшого відтворення TrackBack, визначає геопозицію щосекунди, дозволяє заносити у пам'ять до 3000 точок шляху, 100 треків і 100 маршрутів.

Основні причини для покупки Lowrance HOOK2-5 TripleShot:

  • Датчик три-в-одному CHIRP / SideScan / DownScan
  • Найширший промінь CHIRP для глибин до 152 м
  • Запис історії TrackBack
  • Автоматичне налаштування відповідно до ситуації
  • Можливість встановлення на панель або на кронштейн
  • Датчик температури води
  • Вбудований GPS

« Повернутись
© Developed by CommerceLab