Доставка по Україні безкоштовна при замовленні від 10 000 грн

У продаж надійшли інноваційні ехолоти Lowrance HDS Live

14.12.2018

У продаж надійшли ехолоти / картплоттери HDS LiveУ продаж надійшли ехолоти Lowrance HDS Live з оновленим, тонким дизайном, комплектом найкращих навігаційних інструментів, більш швидким процесором та інноваційними технологіями, які не може забезпечити жоден інший ехолот на ринку.

Приготуйтесь до рибопошукових технологій нового рівня разом з ехолотами HDS LIVE, які включають вбудований CHIRP сонар, підтримують революційну технологію Active Imaging, StructureScan 3D з Active Imaging та сонар реального часу LiveSight™ Real-Time Sonar. Навігаційні функції включають попередньо завантажену картографію, автоматичну маршрутизацію та створення карт в реальному часі Genesis Live з ізобатами до 30 см.

Моделі HDS Live 12 та HDS Live 16 додатково включають функцію інтеграції зі смартфоном LiveCast™. Тепер ви можете дивитись відео, переглядати карти Google та іншу інформацію у високій роздільній здатності на екрані вашого HDS 12 LIVE за допомогою HDMI підключення до вашого мобільного гаджета. За бажанням, ви можете одночасно переглядати дані зі свого смартфону та стежити за рибою на розділеному екрані LiveCast.

Дізнатись більше та купити ехолот / картплоттер HDS Live 7 з Active Imaging 3-в-1

Дізнатись більше та купити ехолот / картплоттер HDS Live 9 з Active Imaging 3-в-1

Дізнатись більше та купити ехолот / картплоттер HDS Live 12 з Active Imaging 3-в-1

« Повернутись
© Developed by CommerceLab